Wat doe ik?

Waar ligt jouw disbalans?

Klinkt heel lastig en zwaar, maar veel kwaaltjes zijn te herleiden naar een disbalans in je lichaam. Ik ga samen met jou kijken of het misschien door je hormonen kan komen. Zodat jij straks weet Hoe je jouw lichaam zo optimaal kan voeden en ondersteunen!

Mijn aanpak

Ik hanteer verschillende toepassingen. Zo kijk ik naar de hormoonbalans maar ook naar de eventuele tekorten aan vitamines, mineralen (orthomoleculair) die jouw lichaam in de loop van de jaren misschien wel opgelopen heeft.  Al dan niet aangevuld met een levende bloedanalyse , deze wordt door middel van een vingerprik opgestuurd naar het lab en aan de hand van deze uitkomst samen met de vragenlijsten maak ik er een persoonlijk  behandel plan van.

Anamnese

Door middel van een vragenlijst komen we erachter waar jouw disbalans zit.

Voedings-advies

Voeding staat op nummer 1. Hoe kun jij jouw lichaam optimaal voeden?

Suppletie-advies

Hoe kun jij jouw lichaam aanvullen? Zodat we je lichaam een boost kunnen geven.

EMB test (levende bloedanalyse)

Door middel van een vingerprik makkelijk te onderzoeken wat er voor tekorten op dit moment in je lichaam zitten. Denk hierbij aan vitamines, mineralen maar ook aan virussen en bacteriën.

Voor wie is dit geschikt?

Ben jij bereid om er 6 of 12 weken volledig zonder discussie of smoesjes er voor te gaan?

N

Je wilt je leefstijl omgooien en bent gemotiveerd.

N

Je bent bereid om er tijd en energie in te steken.

N

Je hebt gemerkt dat je het zelf niet kan volhouden.

N

Je erachter wilt komen waar je kwaaltjes door komen.

Een persoonlijk plan

Uit verschillende vragenlijsten en eventueel de bloedanalyse komt een persoonlijk behandelplan zodat jij weet hoe jij jouw lichaam optimaal kunt voeden en ondersteunen door middel van voeding, suppletie, stress reductie.

Hormonen zijn je basis voor een gezond lichaam

Hormonen zijn de boodschappers voor je lichaam. Hormonen regelen de langdurige processen in je lichaam. Denk hierbij aan bijvoorbeeld je spijsvertering. Je snapt dan ook dat het voor je lichaam heel belangrijk is dat je hormonen in balans zijn.

Neem contact met mij op

Wil je erachter komen waarom je last hebt van bepaalde kwaaltjes? Of wil je weten hoe je jouw lichaam zo gezond mogelijk kan houden? Dan kun je me elke avond telefonisch bereiken, maar je kunt me ook altijd een Whatsapp bericht sturen of een mailtje. Uiteraard kun je ook het contactformulier op de website invullen en dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op. Momenteel werk ik uitsluitend ambulant.

Lieve groet,

Erna van den Hurk