Tarieven

Om zo goed modelijk aan te sluiten bij jouw vraag, zijn verschillende behandelingen mogelijk. Bekijk hieronder de verschillende mogelijkheden.

Orthomoleculair

Behouden en optimaliseren van jouw gezondheid door inzet van optimale vitamines, mineralen, vetzuren en andere voedingsstoffen. Deze kennis en toepassing is veelal gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek. Voedingsstoffen spelen een belangrijke rol in het functioneren van de stofwisseling in jouw lichaam. Dit zorgt weer voor het goed functioneren van alle onderdelen in jouw lijf.  Want als een onderdeel niet goed werkt, ontstaat er een disbalans en klachten.

Natuurgeneeskunde
Hormoonbalans

Hormonen hebben een grote invloed op je lijf en leven, met kleine aanpassingen in je leefstijl kun je al grote verschillen maken. Laat je hormonale orkest weer het muziekstuk spelen waarvoor het bedoeld is.

Mental coach

Als Mental coach, proberen we samen weer jouw innerlijke motivatie te vinden, waar word jij blij van en wat geeft jou weer ‘stralende” ogen. Wil jij weer grip op je leven, wil jij naar een doel toe werken? Wil jij weten wat er onbewust bij je speelt? Kom dan in balans en creëer zelf een vitaler en evenwichtiger leven.

Stress counseling

We leven in een snelle maatschappij waarbij stress al snel een knelpunt kan geven. Er wordt namelijk veel van je gevraagd en verwacht. En Waar blijf jij? Kun jij aan al die verwachtingen voldoen? Als de balans tussen spanning en ontspanning niet in balans is, kunnen er klachten ontstaan.

Stress counseling leert je weer omgaan met wat er eigenlijk toe doet. Maar ook hoe met stress om te gaan in jouw leven.

Vergoedingen

Er worden door diverse verzekering het e.a. vergoed. Van mij ontvang je een zorgnota, deze kan ingediend worden bij uw zorgverzekering. Vraag van te voren wel informatie op bij je zorgverzekering om misverstanden te voorkomen over vergoedingen. Kijk op de website van Complimentaire Kwaliteits-therapeuten en CAT vergoedbaar wat er precies vergoed wordt.  Mijn behandelingen worden vergoed uit de aanvullende verzekering. Ik ben aangesloten bij beroepsorganisatie Complimentaire Kwaliteits-therapeuten en CAT vergoedbaar. Met een aanvullende verzekering kunnen mijn behandelingen geheel of gedeeltelijk worden vergoed. Alleen individuele en curatieve therapie wordt erkent door de beroepsorganisatie.

 

 

Andere mogelijkheden kunnen zijn:

 

Werkgever

Je kunt bij je werkgever navragen of je gebruik kunt maken van een coach-traject persoonlijke ontwikkeling. Vaak reserveert een werkgever een budget per medewerker, voor work/live balance, burn-out preventie, persoonlijke ontwikkeling. In veel gevallen zijn deze kosten voor de werkgevers aftrekbaar als studiekosten. Coaching ook gericht om je beter te laten functioneren in je werk. Ga eens in gesprek met je leidinggevende of met de HR manager van je bedrijf. Vaak zijn er mogelijkheden.

 

Arbodienst

In  het kader van de Wet Verbetering Poortwachter Werkgevers. Denk hierbij aan burn-out preventie of ter voorkoming van langdurig verzuim. is het mogelijk dat de kosten overgenomen worden door de werkgever, dit is altijd in samenspraak met de Arbodienst. Vraag dit dus altijd bij je bedrijfsarts of Arbodienst na.

 

Belastingdienst

Wanneer jij investeert in je persoonlijke ontwikkeling dan mag je de kosten hiervoor opvoeren als opleidingskosten. De opleiding moet dan wel ingezet worden voor je toekomstige of huidige beroep. Daarnaast moet het gaan om een traject waarbij je kennis opdoet onder begeleiding van coach. Het doel moet zijn, beter en efficiënter presteren e/o het op peil houden van kennis en vaardigheden. Vraag meer informatie aan bij de belastingdienst. Voor zelfstandige zijn de kosten aftrekbaar als bedrijfskosten. Vraag dit na bij je boekhouder/accountant.

Zorgverzekering

Voor levensfase vraagstukken en problemen, burn-out, burn-out klachten, overspannenheid, worden door de zorgverzekeraar vergoed onder counseling. De snelste manier om hier achter te komen is contact op te nemen met je zorgverzekeraar. 

Prestatiecodes

24000 Orthomoleculaire Geneeskunde

24505 Kindercounseling

24506 Counseling 

Uitleg codes klik hier

Lees hier de morele beroepscode door. Kom je voor je eerste consult? Neem dan een ingevulde Behandelovereenkomst mee! Lees daarnaast ook onze Algemene voorwaarden goed door. Het toestemmingsformulier minderjarige moet door beide ouders ingevuld worden. 

Neem contact met mij op

Wil je erachter komen waarom je last hebt van bepaalde kwaaltjes? Of wil je weten hoe je jouw lichaam zo gezond mogelijk kan houden? Dan kun je me elke avond telefonisch bereiken, maar je kunt me ook altijd een Whatsapp bericht sturen of een mailtje. Uiteraard kun je ook het contactformulier op de website invullen en dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op. Momenteel werk ik uitsluitend ambulant.

Lieve groet,

Erna van den Hurk

 

Nieuws

Extra informatie

Een gezonde stralende huid

Een gezonde stralende huid

Beheers je huidproblemen   Een gezonde, stralende huid is niet alleen een esthetische kwestie, maar ook een weerspiegeling van onze algehele gezondheid. Helaas kunnen veel mensen te maken krijgen met huidproblemen zoals acne, eczeem, rosacea en vroegtijdige...

Angst tijdens de overgang

Angst tijdens de overgang

Voel jij je weleens diep van binnen angstig?   Weet jij dat veel vrouwen angst ervaren tijdens de overgang? Misschien denk je dat je alleen bent in deze strijd, maar dat is niet waar. Veel vrouwen hebben te maken met angst tijdens deze levensfase, en het is...