Koemelk?

 

Tijd geleden kwam ik bij Erna. Ik heb al lange tijd last van een chronische huidziekte. Waaronder ook de plekken op mijn gezicht. In de afgelopen 10 jaar allerlei middelen en behandelingen geprobeerd, maar allemaal zonder succes.

Erna luisterde naar mijn verhaal en stelde me allerlei vragen. Ze liet me echt op mijn gemak voelen. En naast gezondheidsvragen, klikte we ook heel erg! Ze liet me een vragenlijst invullen en ook een EMB test. Hier kwam onder andere uit dat ik niet goed tegen lactose en koemelk kan.

Lange tijd heb ik hier niks mee gedaan maar januari dit jaar heb ik dan toch de stap gezet om een half jaar koemelk en lactose producten uit mijn leven te bannen. Nou, zoals je volgens mij op de foto wel kan zien, het heeft geholpen!
Dit is iets wat ik veel eerder had moeten doen.

Mijn advies, heb je ergens last van, ontstekingen, snel moe, of een ander kwaaltje waar je al lang mee rond loopt? Maak een afspraak bij Erna en ga samen op onderzoek wat voor jou helpt!                                      

Wendy over haar herstel na Corona

Meer energie en minder klachten na Corona is mogelijk. Met een aanpak op maat, gericht op jouw specifieke klachten. Maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek.

Verhaal van Indra

Toch een intolerantie?   Lees hier het het verhaal van Indra.   Jarenlang tob ik al met algemene fysieke klachten vooral gericht op mijn...

Neem contact met mij op

Wil je erachter komen waarom je last hebt van bepaalde kwaaltjes? Of wil je weten hoe je jouw lichaam zo gezond mogelijk kan houden? Dan kun je me elke avond telefonisch bereiken, maar je kunt me ook altijd een Whatsapp bericht sturen of een mailtje. Uiteraard kun je ook het contactformulier op de website invullen en dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op. Momenteel werk ik uitsluitend ambulant.

Lieve groet,

Erna van den Hurk