Wie ben ik

Erna van den Hurk

Ik ben Erna van den Hurk- van Dinther, en ik ben in 1972 geboren te Oss. Bovenal dat ik mijzelf ben, ben ik ook moeder en vrouw van, 

Jarenlang heb ik geworsteld met mijn gezondheid en lichaam. Ook heb altijd al een gevecht geleverd tegen de kilo’s. Toen mijn haar uitviel en mijn kinderwens niet werd vervuld, was de maat vol. Na veel pieken en dalen ben ik in mijn zoektocht bij hormonen en voeding uitgekomen en ben erachter gekomen hoeveel invloed voeding op je lichaam en brein kan hebben. Waar ik begin 30 liever in mijn bed lag dan dat ik iets ondernam, ben ik nu begin 50 gezegend met heel veel energie. Waar ik begin 30 met depressieve gevoelens rondliep en eigenlijk liever niet mijn huis uit ging, bruis ik nu! 

Ik ben erachter gekomen dat als je op de juiste knoppen weet te drukken en je daardoor inzicht in jezelf krijgt, zodat je weet en leert hoe je lichaam werkt, pas dan zal er een wereld voor je opengaat. Ik kan niet zeggen dat alles rozengeur en maneschijn zal zijn,  maar als je erachter komt dat het helemaal niet over je gewicht of uiterlijk gaat. Maar veel meer over energie,  vitaliteit, uitstraling en vooral balans Dan gaat er een wereld voor je open. En als je dan ook je eigen onzekerheden en overtuigingen onder ogen komt, dan kom je er juist sterker uit!

Voor mij was deze zware periode de aanzet naar een ontdekkingsreis en werdt uiteindelijk het beste wat ik mijzelf kado heb kunnen doen. Het zette mij aan tot actie, actie in een ontdekkingsreis reis naar mijn eigen ik!

Het was niet makkelijkste weg; ik heb veel moeten veranderen. Maar toen ik er eenmaal voor ging kreeg ik daar veel voor terug. Ik voelde me namelijk veel fitter, mijn haar en huid werden beter, ik kreeg energie om te sporten en dit leverde nog meer energie op en het mooiste: mijn hoofd ging open. Het leek of ik ontwaakte uit een dikke mist.

Mijn lichaam vertelde me al jaren dat er wat aan de hand was, en schreeuwde om verandering. Ik wilde niet luisteren en greep naar medicatie waarmee ik een bal onder water probeerde te Houden. Zoals je weet lukt dit niet en vliegt de bal door de druk opeens omhoog. Ik had  zoveel onwetendheid.

Op een dag zat ik op het internet en kwam bij de hormoonfactor uit.

Ik dacht als maar 10 procent waar is wat hij zegt dan moet ik dit proberen en dat was het begin van mijn nieuwe leven. Er ging een wereld voor me open. Ondertussen heb ik niet alleen de hormonen en de voeding uitgezocht maar ook wat rust, sociale contacten, beweging voor je kunnen betekenen.

Waar word jij blij van? Wat kost je energie?

Dus

Kortom inzicht krijgen in wat jij belangrijk vindt is het beste cadeau wat je jezelf kunt geven. Ga ervoor!

En als dit mij zo helpt dan kan het jou ook helpen!

Opleidingen

Sonnevelt opleidingen (hbo) vitaliteitscoach 2016-2019

2016 trainer hormoonfactor
2016 nascholing verdieping vrouwelijke hormonen
2017 stress counselor
2019 mental coach

 

Energie school (hbo)

 2018 psychosociale basis kennis
2018 medische basis kennis

OPFG (hbo)

2020 Lipoedeem
2021 Lipoedeem II

VIDARTE (hbo)

2023 Systemisch coach

Connext College (hbo)

2021 Orthomoleculair therapeut

 

Ortho health Foundation (hbo)

2018 orthomoleculair voeding en suppletie adviseur
2019 EMB levende bloedanalyse
2019 orthomoleculair gewichtsconsulent paleo

Natura Foundation (HBO)

2020 Herstel COVID-19         2020 COVID-19 Preventie en interventie bij acute besmetting                   2021 invloed geboorte darmmicrobioom en immuunsysteem baby’s

Neem contact met mij op

Wil je erachter komen waarom je last hebt van bepaalde kwaaltjes? Of wil je weten hoe je jouw lichaam zo gezond mogelijk kan houden? Dan kun je me elke avond telefonisch bereiken, maar je kunt me ook altijd een Whatsapp bericht sturen of een mailtje. Uiteraard kun je ook het contactformulier op de website invullen en dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op. Momenteel werk ik uitsluitend ambulant.

Lieve groet,

Erna van den Hurk