Orthomoleculair

Wat is dat precies?

Behouden en optimaliseren van jouw gezondheid door inzet van optimale vitamines, mineralen, vetzuren en andere voedingsstoffen. Deze kennis en toepassing is veelal gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek. Voedingsstoffen spelen een belangrijke rol in het functioneren van de stofwisseling in jouw lichaam. Dit zorgt weer voor het goed functioneren van alle onderdelen in jouw lijf.  Want als een onderdeel niet goed werkt, ontstaat er een disbalans en klachten.

 

Intakegesprek Orthomoleculair 

€75,-

60-90 minuten 

Om zo goed mogelijk aan te sluiten bij jouw hulpvraag, vul jij voorafgaande van ons gesprek een vragenlijst in. Met vragen over je klacht, slaap, voeding, beweging, stress, pijn.

Deze stuur je minimaal 48 uur voor je afspraak terug. 

 

Tijdens deze intake kijken we samen wat er aan de hand is en wat er mogelijk is. Met deze gegevens maak ik een behandelplan. Om als uiteindelijke doel jouw klachten te reduceren.

Deze bestaat uit:

– Wat wil jij bereiken (doel)

– Wat heb jij nodig (advies)

– Eventueel aangevuld met laboratoriumonderzoek e/o suppletie.

Is de bloedtest (EMB) een onderdeel van jouw traject dan kost deze 150 euro. Worden er supplementen ingezet dan krijg je hier op sommige merken 10% korting.

 

Een vervolgconsult

€75,-

45 – 60 min

Neem contact met mij op

Wil je erachter komen waarom je last hebt van bepaalde kwaaltjes? Of wil je weten hoe je jouw lichaam zo gezond mogelijk kan houden? Dan kun je me elke avond telefonisch bereiken, maar je kunt me ook altijd een Whatsapp bericht sturen of een mailtje. Uiteraard kun je ook het contactformulier op de website invullen en dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op. Momenteel werk ik uitsluitend ambulant.

Lieve groet,

Erna van den Hurk