De Testo Factor

 

 Het ultieme handboek voor mannen.

 Dit is een boek wat elke man in zijn boekenkast moet hebben.  Dit boek omschrijft alles. Met als voordeel dat het ook nog in begrijpbaar Nederlands is.  Alles komt aan bod. 

 

Deel 1: Wat jij moet weten over jouw hormonen.

 Deel 2: Word een mega man, de kortste route naar je beste zelf.

 Deel 3: Pech onderweg, mannenproblemen opgelost.

Maar ook:  Scheten laten, haaruitval, agressie, borstvorming, buikje, erectiegebrek, energie tekort, zweten en stinken, prostaatproblemen, werk aan je wasbord, bouw een super brein etc etc.

 Ik heb nog nooit zo’n duidelijk boek in mijn handen gehad. Wil jij ook zo’n boek? Voor jezelf of misschien wel voor je zoon. Deze is te koop in mijn praktijk, voor 22,50 euro.

Wendy over haar herstel na Corona

Meer energie en minder klachten na Corona is mogelijk. Met een aanpak op maat, gericht op jouw specifieke klachten. Maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek.

Must have voor Vrouwen!

Hormoon Balans voor Vrouwen    Dit is een boek wat elke vrouw in haar boekenkast moet hebben. We kunnen niet genoeg informatie hebben, wat onze...

Melkproducten

Koemelk?   Tijd geleden kwam ik bij Erna. Ik heb al lange tijd last van een chronische huidziekte. Waaronder ook de plekken op mijn gezicht. In...

Verhaal van Indra

Toch een intolerantie?   Lees hier het het verhaal van Indra.   Jarenlang tob ik al met algemene fysieke klachten vooral gericht op mijn...

Neem contact met mij op

Wil je erachter komen waarom je last hebt van bepaalde kwaaltjes? Of wil je weten hoe je jouw lichaam zo gezond mogelijk kan houden? Dan kun je me elke avond telefonisch bereiken, maar je kunt me ook altijd een Whatsapp bericht sturen of een mailtje. Uiteraard kun je ook het contactformulier op de website invullen en dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op. Momenteel werk ik uitsluitend ambulant.

Lieve groet,

Erna van den Hurk